StoryEditor
U PULI

ČETVORICA DILERA PRED SUCOM ISTRAGE Zagrepčani pali na autocesti A1 s dva kilograma kokaina, više od 10 kila marihuane i 330.000 kuna u kešu

 
 Danijel Bartolić / CROPIX

Četvorica Zagrepčana, dvojica u dobi od 31 godine, 27-godišnjak i 25-godišnjak, koji su osumnjičeni za preprodaju kokaina i marihuane u ponedjeljak ujutro su nakon ispitivanja u državnom odvjetništvu dovedeni kod suca istrage Županijskog suda u Puli, potvrdila je istarska policija.

Od njih je, kako je policija izvijestila u nedjelju, zaplijenjeno 2,1 kilograma kokaina, 10,2 kilograma marihuane, četiri kilograma praškaste materije za povećanje mase droge te oko 330 tisuća kuna koje potječu od prodaje droge.

Preprodavači su uhićeni u subotu oko 8.50 sati, na autocesti A1, kada su policijski službenici zaustavili Audi zagrebačkih oznaka, koji se kretao iz Zagreba prema Rijeci, a u kojem se nalazilo troje Zagrepčana u dobi od 31, 27 i 25 godina.

Zbog sumnje da se u vozilu prevozi droga, angažiran je službeni pas Maša, koji je pozitivno reagirao na prostor prtljažnika. Potom je temeljem naloga suda obavljena pretraga automobila te je u prtljažniku pronađena torba u kojoj je u više paketa bilo spakirano ukupno 8 kilograma marihuane. Posumnjavši da je sudjelovao s trojicom Zagrepčana u počinjenju kaznenog djela, u subotu je na području Zagreba policija uhitila još jednog 31-godišnjaka.

Prilikom pretrage osoba, vozila, domova i drugih prostorija u Zagrebu kojima se osumnjičeni koriste, policija je pronašla još oko 2,1 kilograma kokaina, 2,2 kilograma marihuane, 4 kilograma praškaste materije za povećanje mase droge te 330 tisuća kuna zarađenih od prodaje droge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2020 15:13