JEZA U SRBIJI

ČITAVA OBITELJ PREMINULA OD GLADI Smrznute ih pronašla policija nakon što je sestra javila da joj se mjesec dana nisu javili na telefon

Bakar, 221011.Jutros oko 8:30 sati u zgradi u Senjskoj ulici 372 u Bakru pronadjeno je mrtvo tijelo zenske osobe. U istom se stanu nalazio i ozlijedjeni muskarac koji je prevezen u Susacku bolnicu. Pretpostavlja se da je zenu ubio nevjencani suprug koji je potom pokusao samoubojstvo. Policijski ocevid je u tijeku. Na slici: mrtvozornici iznose tijelo zene.
 Tea Cimas / CROPIX

Tročlanu obitelj iz općine Surčin kraj Beograda policija je pronašla mrtve u obiteljskom domu, a njihove živote odnijela je glad i hladnoća, piše Blic.rs.

Naime, obdukcija je pokazala kako su Dušan (80) i njegova supruga Milica (84), umrli od neuhranjenosti i smrzavanja, dok se rezultati obdukcije za njihovog sina Dragana (61) još čekaju.

Nestanak Bajića prijavila je Miličina sestra iz Novog Sada još 18. veljače. Policiji je kazala kako im je poslala novac, ali da su joj uplate vraćane, kao i da joj se nisu javljali na telefon već mjesec dana.

Ulazna vrata kuće su bila zaključana, pa je policija uz sudski nalog 26. veljače provalila i zatekla stravičan prizor. U prizemlju kuće ležao je Dragan, a u spavaćoj sobi na katu bila su beživotna tijela u fazi raspadanja njegovih roditelja, piše Blic.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:05