MASOVNA TUČNJAVA

U obračunu dvije romske obitelji na Krbavskom polju jedna osoba teško ozlijeđena: 'Stradao je naš domicilni pošteni Rom'

'Šeću s pištoljima i pravna država im ne može ništa'

UDBINA - U masovnoj tučnjavi koja se u nedjelju oko 13.20 sati dogodila na Krbavskom polju u općini Udbina 37-godišnji muškarac zadobio je ozljede opasne po život, a još četiri osobe su lakše ozlijeđene. Nakon što mu je prva pomoć pružena u Općoj bolnici Gospić, 37-godišnjak je hitno prevezen u u Opću bolnicu Zadar, gdje mu se liječnici bore za život.

- U vezu s nanošenjem teških tjelesnih ozljeda mogao bi se dovesti maloljetnik iz Perušića. On je uhićen, a kriminalističko istraživanje je u tijeku - priopćili su iz PU ličko-senjske.

Informaciju da se radi o dvije romske obitelji potvrdio nam je načelnik Udbine Ivan Pešut.

- Da, stradao je naš domicilni pošteni Rom, a napali su ga ovi kriminalci iz Perušića koji ilegalno pasu stoku na Krbavskom polju i zastrašuju sve oko sebe. Šeću s pištoljima i pravna država im ne može ništa. Sve sam poduzeo da se stvar riješi razgovorom, dovodio saborske zastupnike, organizirao sastanke, ali bezuspješno - rekao je načelnik općina Ivan Pešut.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 14:25