DUPLA SAČEKUŠA

PLANIRAO BACITI SOLNU KISELINU U LICE BIVŠOJ DJEVOJCI Danima ju je vrebao s plaćenim pomagačima, a policajci su ih cijelo vrijeme nadzirali

Uhićeni su na mjestu gdje su planirali napad, s bocama solne kiseline
 You Tube

Nenad Berić (32) iz Banja Luke planirao se osvetiti zbog prekida veze bivšoj djevojci, majci dvoje djece, na najgori zamislivi način, tako da joj baci solnu kiselinu u lice.

Za tu rabotu angažirao je i dvojicu pomagača, Mišu Bursaća (28) i Dalibora Kekića (34), koje je platio 500 konvertibilnih maraka (oko 2000 kuna), a planirali su to učiniti na njenom radnom mjestu, kako je doznao Blic .

Pratili su je danima i u ponedjeljak su je pratili od stana do posla, gdje su joj planirali spaliti lice. No, nisu ni slutili da ih policija već danima prati u tajnoj akciji pod nazivom "Trojka", nakon što su dobili informaciju da pripremaju napad. Navodno je Berić na svom Facebook profilu javno vrijeđao bivšu djevojku, ne birajući riječi.

U akciju su bile uključene i interventna i kriminalistička policija, te su zaskočili trojku ispred njenog radnog mjesta, gdje su uhićeni s bocama solne kiseline.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 16:06