ZAPLJENA NA PARKINGU OMW-a

ZAPLIJENA NA PARKIRALIŠTU OMW-a Slovencu u BMW nađeno 600 komada streljiva, bio u društvu dvojice Srba

Dvojica Pazarčana su 'glumili' kamiondžije, a istražiteljima je u to bilo teško povjerovati obzirom na elegantnu odjeću koju su nosili na sebi
Zagreb, 090812.Benzinska postaja Langov trg.Oko 1 sat iza ponoci policija je u brzoj akciji privela nekoliko mladica u alkoholiziranom stanju zbog narusavanja javnog reda i mira.Foto: Marko Todorov / CROPIX
 Marko Todorov / CROPIX

ZAGREB - Preko 600 komada streljiva zaplijenila je policija u večernjim satima nedjelje na parkiralištu benzinske postaje OMV na zagrebačkoj Jadranskoj aveniji i to u automobilu BMW slovenskih nacionalnih oznaka.

Iako su u vozilu sjedila trojica muškaraca - Ljubljančanin Damir H. (31) te dvojica državljana Srbije iz Novog Pazara starih 31 i 27 godina, istražitelji su kazneno prijavili za nedozvoljeno držanje oružja 31-godišnjeg Slovenca koji je priznao policajcima da su meci zapakirani u kutijama zapravo njegovi.

Uz BMW bio je parkiran i šleper srbijanskih oznaka kojim su se njegovi srbijanski kolege Pazarčani dovezli.

Zanimljivo je, međutim, da su dvojica Pazarčana 'glumili' kamiondžije te, iako je istražiteljima u to bilo teško povjerovati obzirom na elegantnu odjeću koju su nosili na sebi, Srbi su izbjegli kaznenu prijavu.

Naime, obzirom na slabu vidljivost na nadzornim kamerama na benzinskoj crpki jer su se njih dvojica sa Slovencem susreli po mraku oko 22 sata, policiji je teško, barem za sada, dokazati da je sa mecima povezan i srbijanski dvojac.

Je li 600 komada metaka stiglo iz Srbije a naručitelj je u Sloveniji, ili je, pak, putešestvija kojom su putovali meci obrnuta, a naručitelj iz istočne Srbije, istražitelji nastoje utvrditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:19