POGINUO NA MJESTU

UŽAS U RIJECI Mladi motorist izgubio nadzor, udario u auto, a zatim glavom u prometni znak

Zagreb, 150313.Policijska postaja, Heinzelova ulica.Izvrsni predsjednik Dinama Zdravko Mamic u poslijepodnevnim satima priveden je u policijsku postaju u Heinzelovoj ulici zbog danasnjih uvreda upucenih Zeljku Jovanovicu, ministru znanosti, obrazovanja i sporta.Zupanijsko drzavno odvjetnistvo Mamica navodno tereti prema clanku Kaznenog zakona koji se odnosi na javno poticanje na nasilje i mrznju.Za vrijeme obavijesnog razgovora Zdravka Mamica, u policijsku postaju u Heinzelovoj stiglo je vozilo Hitne pomoci. Nije poznato jesu li dosli zbog Zdravka Mamica.Na fotografiji: vozilo Hitne pomoci dolazi ispred policijske postaje.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić / CROPIX

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 13 sati u riječkom naselju Škurinje smrtno je stradao 19-godišnji motociklist Z.C. Nesreća se dogodila na škurinjskom rotoru, nadomak odvojka prema Drenovi, gdje je, prema prvim informacijama, došlo do sudara motocikla kojim je Z.C. upravljao i Opel Corse riječkih registarskih oznaka.

Mladić je udario prednji lijevi dio Corse te izgubio nadzor nad motociklom, zapevši za ivičnjak. U padu s morota glavom je udario u metalni prometni znak te je preminuo na mjestu događaja. Motocikls je nmastavio klizati po cesti, završivši ispod Renault Kangooa.

Hitna pomoć bezuspješno je pokušavala reanimirati nesretnog mladića. Nažalost, ozljede su bile preteške. U tijeku je policijski očevid kojim se utvrđuju sve okolnosti ove prometne nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 02:29