POŽAR NA PARKIRALIŠTU U ULICI ZINKE KUNC

FOTO: BUKTINJA U ZAGREBU 'Vlasnica je nosom grebala oblake, očito je požar podmetnut'

Pucketalo je na sve strane. Vatrogasci su se borili sa vatrom, pjena je frcala posvuda. Prizor iz filmova...
 Alen Međić

ZAGREB - Vatrena stihija koja je u utorak oko dva sata nakon ponoći izbila na osobnom automobilu Renault Megan u zagrebačkoj Ulici Zinke Kunc oštetila je ukupno tri vozila, a materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna.

- Pomislili smo da je prvoaprilska šala kad me je susjed nazvao i rekao da mi je auto u opasnosti jer da gore druga vozila te da je parkiralište puno vatrogasaca, policije i znatiželjnika. Oštećena mi je djelomično karoserija dok je susjedi kompletno auto izgorio. Očito je podmetnut jer se zna kako inače izgleda požar kad je uzrok neki kvar na instalacijama. Pucketalo je na sve strane. Vatrogasci su se borili sa vatrom, pjena je frcala posvuda. Prizor iz filmova - ispričala nam je jedna od stanarki zgrade nakon neprospavane noći.

O vlasnici automobila G.J. (50) ne žele ništa govoriti jer, pojašnjavaju još susjedi, "čudna je, ne pozdravlja i 'grebe' nosom oblake kad ju se itko okuraži uopće i pozdravit u prolazu, u liftu". Prijetnje, inače, nije prijavljivala. Drugi, pak, oštećeni vlasnici limenih ljubimaca V.R.(60) i A.B.(64), koji su kolateralne žrtve, strahuju hoće li im osiguranje pokriti štetu

Nepuna dva sata vatrogasci su se borili sa vatrom i osiguravali mjesto događaja. Točan uzrok požara koji je digao na noge dio naselja Savica, znat će se po dovršetku policijskog očevida koji je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 07:49