POMOĆ BRZO STIGLA

U Šibeniku priveden volonter udruge 'Mladi za EU': Pipkao djevojku kojoj je pozlilo

Djevojka koju je napao počela je vikati, što su čuli mladići u blizini te se fizički sukobili s napadačem
Zadar, 110809.Danas u 18 sati priveden je svodnik P.S. (48) zbog medjunarodne prostitucije. Istraga je u tijeku pa se pojedinosti jos ne znaju.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Mišković / CROPIX

ŠIBENIK - Zbog osnovane sumnje u počinjeno kazneno djelo bludnih radnji i kaznenog djela prijetnje, šibenska je policija nakon završenog kriminalističkog istraživanja nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu proslijedila kaznenu prijavu protiv J.M. (30.) iz Šibenika.

Osumnjičenika se tereti da je 3. travnja ove godine u popodnevnim satima u Šibeniku u ulici 8.dalmatinske udarne brigade, za vrijeme zajedničkog bojanja klupa iz obližnjeg parka, 19-godišnjakinju djevojku koja je sudjelovala u radovima i koja je nakratko zbog mučnine otišla u sanitarne prostorije, potom dirao po intimnim dijelovima tijela bez njezine suglasnosti.

Djevojka je, navodi policija, tada povicima zatražila pomoć na što su reagirali ostali mladići iz društva kojima se osumnjičenik uz ozbiljne prijetnje suprostavio fizičkim nasrtajem na koji su dvojica mladića odgovorili i lakše ga ozlijedili.

Neslužbeno doznajemo kako se incident dogodio među članovima i volonterima skupine mladih okupljenih u udruzi "Udruga mladih za EU" koja je prema planiranim aktivnostima na mjestu incidenta u gradskoj četvrti Vidici, izvodila radove na obnovi okoliša tamošnjeg dječjeg igrališta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 17:53