ZLOČIN U BAKRU

Ivanka se poželjela vratiti svojoj djeci?

BAKAR - Umirovljeni hrvatski branitelj iz Suhopolja, Igor Sertić, koji je u podstanarskom stanu u Bakru u noći na subotu zadavio izvanbračnu partnericu Ivanku Brcković, i dalje je na odjelu Jedinice intenzivnog liječenja KBC-a Sušak, no kako neslužbeno doznajemo nije životno ugrožen.

Sertića je na njegov poziv, policija pronašla u stanu izrezanog po rukama i tijelu, a tijelo nesretne žene bilo je u bračnom krevetu.

Nitko ne zna za sukob

Kako doznajemo u ŽDO-u Sertić je glavni osumnjičenik za ubojstvo ali nije lišen slobode, policija ga još uvijek nije ispitala, što će biti učinjeno nakon što mu se stabilizira zdravstveno stanje.

Susjedi i dalje prepričavaju ovaj tragični događaj, ponavljaju kako se po ničemu nije moglo naslutiti da je par u teško narušenim odnosima, no budući da je riječ o doseljenicima, koji su u Bakru živjeli samo godinu dana, nitko ih praktički nije niti poznavao. Iza ubijene ostalo je troje malodobne djece koji žive s bakom i ocem u Suhopolju, a u istom mjestu živi i Sertićeva obitelj, bivša supruga, majka i djeca. Mogući motiv zločina su nagađanja da se Ivanka ipak željela vratiti obitelji, što Sertić nije mogao prihvatiti.

Platio stanarinu

Neslužbena informacija kako je Sertić prije nekoliko dana prodao automobil i podmirio dug za stanarinu upućuje da je moguće zločin pripremao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 22:21