STRAVIČNI SUDARI

CRNI PONEDJELJAK Tri nesreće odnijele tri života u samo tri sata

 Damr Glibušić/CROPIX

ZAGREB - Ponedjeljak su u Hrvatskoj obilježile čak tri stravične nesreće na prometnicama, koje su u manje od tri sata odnijela tri života.

U prometnoj nesreći koja se nešto poslije 16 sati dogodila na državnoj cesti između Bošnjaka i Topole, na županjskome području, poginuo je 31-godišnji vozač osobnog automobila.

Osobni automobil, koji je vozio 31-godišnjak sa širega županjskog područja, sudario se s kombijem, rekao je glasnogovornik vukovarsko-srijemske Policijske uprave Domagoj Džigumović.

U drugoj nesreći, u naletu teretnog vozila u Gladovcu Pokupskom danas predvečer smrtno je stradao pješak.

Do nesreće je došlo u 18,20 sati u Gladovcu Pokupskom kod kućnog broja 62. Očevid je u tijeku te se zbog toga u policiji nije moglo doznati više informacija o nesreći.

Nešto kasnije, u sudaru motocikla i kamiona na "staroj cesti" između Rijeke i Zagreba, na Grobničkom polju, poginuo je motociklist.

Sudar se dogodio nešto prije 19 sati u blizini naplatnih kućica na Kikovici autoceste Rijeka-Zagreb, uz koju na tom predjelu prolazi usporedno "stara cesta". Prema do sada dostupnim podacima, motocikl je podletio pod kamion te je buknuo požar, koji su ugasili vatrogasci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:42