POZNATI NASILNIK

Cure detalji o nasilnoj prošlosti oca: Tukao roditelje, suprugu, razbio bocu na glavi muškarcu...

Ocu je određen istražni zatvor zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela, s obzirom na njegovu povijest nasilnog ponašanja
 Nenad Opacak/cropix

Sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mile Soldo odredio je u subotu mjesec dana istražnog zatvora za roditelje dvogodišnje djevojčice koja je s teškim ozljedama primljena u novogradišku bolnicu, a trenutno se za život bori u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Majci se stavlja na teret da je udarala dijete neprimjerenom silom zbog čega je došlo do ozljeda zbog kojih je djevojčica završila u bolnici, te joj je određen istražni zatvor zbog opasnosti da će ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke.

Ocu se pak stavlja na teret povreda djetetovih prava, zanemarivanje i zlostavljanje u odnosu na svih četvero djece što se odnosi na raniji period prije ozljeđivanja dvogodišnje djevojčice.

Ocu je pak određen istražni zatvor zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela, s obzirom na njegovu povijest nasilnog ponašanja.

Od ranijih kaznenih prijava tu je jedna iz 2012. godine kada je udario čovjeka bocom po glavi i iz džepa mu ukrao 900 kuna. Godinu kasnije napao je svog oca, te isto ponovio 2014., a zatim i 2015. godine.

Te iste godine napao je oboje svojih roditelja, a onda je 2018. pijan, s 2,83 promila alkohola u krvi, napao i suprugu, piše 24 sata.

Osumnjičeni bračni par prepraćen je u istražni zatvor u Požegi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:17