UŽAS

Danijel (19) i Luka (26) uletjeli su u noćni klub tražeći Lanu (19), uslijedio je opći rusvaj: ‘Slike ti idu u javnost!‘

Danijel i Luka krivi su i moraju platiti po 160 eura kazne i troškova postupka

Ilustrativna fotografija

 Danijel Soldo/cropix/

Danijel (19) i Luka (26) proglašeni su krivima i osuđeni jer su u noćnom baru fizički napali Lanu (19), piše Danica.hr.

Lana je na sudu svjedočila kako su joj zbog tog napada otpala tri umjetna nokta te je zadobila modrice po ruci.

Prema presudi, Danijel je u veljači ove godine oko 4.30 sati u noćnom klubu “Yolo” u Đakovu uhvatio bivšu djevojku Lanu za vrat i stisnuo te je držao nekoliko sekundi i vikao: “Sad ćeš vidjeti kad tvoje intimne slike i video stavim u javnost”.

“Nakon toga se Lana pokušala osloboditi od Danijela jer ju je držao rukom za vrat, odgurnula ga je, a potom je došao Luka i uhvatio Lanu za ruke, izvukao je iz noćnog kluba, kojom prilikom su Lani otpala tri umjetna nokta i zadobila je masnice”, piše u ovotjednoj presudi.

Danijel je to opovrgnuo navodeći kako je nije napao, samo joj je rekao da je između njih gotovo i da mu ne staje na put. Luka je pak naglasio kako je uhvatio za nadlakticu i izbacio iz kluba jer se prije toga naguravala s Danijelom.

Sutkinja je, međutim, povjerovala iskazu Lane koja je odmah nakon incidenta pozvala policiju. Danijel i Luka krivi su i moraju platiti po 160 eura kazne i troškova postupka. Presuda je nepravomoćna, piše Danica.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:12