NIJE ŽELIO DIJETE

Dao joj tabletu za pobačaj, a rekao joj da je antibiotik!

Remee Jo Lee saznala je prošle veljače da je trudna šest tjedana. Jako je željela zadržati dijete, no njen dečko očito nije

John Welden, muškarac s Floride koji je prevario svoju trudnu djevojku i nagovorio ju da uzme tabletu za pobačaj rekavši joj da se radi o antibiotiku osuđen je na 13 godina zatvora.

Remee Jo Lee saznala je prošle veljače da je trudna šest tjedana. Jako je željela zadržati dijete, no njen dečko očito nije.

Weldenov otac, koji je inače po zanimanju ginekolog, napravio je ultrazvuk i nalaz krvi. No, nakon pregleda John je lagao svojoj djevojci da mu je otac rekao da ona ipak ima laganu infekciju i da mora piti antibiotik. No, umjesto toga dao joj je pilulu od koje je abortirala.

Također je krivotvorio potpis svog oca kako bi došao do lIjeka Cytotec koji se koristi za induciranje poroda. Sa njih je sastrugao natpis te ih je stavio u pakiranje antibiotika.

Lee je nakon toga jako pozlilo te je prevezena u bolnicu gdje je saznala da je izgubila dijete. Doktori nakon detaljnog pregleda vrlo brzo shvatili da se zapravo ne radi o antibiotiku.

Welden je sve priznao na sudu i dogovorio nagodbu kojom je izbjegao doživotnu kaznu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 22:27