ZAVRŠIO U BOLNICI

DARKO MILINOVIĆ TEŠKO OZLIJEĐEN Na Grobniku je uletio u zavoj brzinom većom od 200 km/h i pao s motocikla

 
Darko Milinović
 Robert Fajt / CROPIX

Ličko-senjski župan Darko Milinović teže je ozlijeđen u padu s motocikla na Automotodromu na Grobniku.

Kako piše Novi list, nesreća se dogodila u nedjelju, a prema prvim informacijama, Milinović je slomio ključnu kost i zadobio kontuzije.

Nesreća se desila u zavoju poznatom kao jedinica, a prema informacijama s Automotodroma Grobnik, Milinović je u njega uletio brzinom većom od 200 kilometara na sat.

Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Rijeka, gdje se trenutačno nalazi.

„Službenu izjavu nemam, ali čula sam se jutros sa županom i dobro je“, rekla je za Hinu Josipa Ojurović Čačić iz županijskog Odsjeka za protokol i informiranje.

U Centru 192 u Rijeci rekli su Hini da taj događaj nemaju evidentiran, da se očevid nije radio, bez obzira na ozljede, jer da se ne radi o površini javnog prometa, nego o prostoru Automotodroma gdje se vozi na vlastitu odgovornost.

Ličkom županu ovu nije prvi pad s motocikla na Grobniku - prije dvije godine u lipnju je u padu sa Suzukija GSXR 1000 na Grobniku ozlijedio zapešće, piše Novi list.

inače, ovo je nakon stanke uzrokovane koronavirusom bio prvi takav susret motociklista na Grobniku.

Zadar, 130808.
Ministar zdravstva Darko Milinovic koji ljetuje na Viru jucer je imao neuobicajenu nezgodu. Dok se vozio skuterom do obliznje trgovine na cestu je pred njegovo vozilo izletjelo dvoje stranih turista s djetetom. U trenutku kocenja zbog pijeska na cesti skuter je otklizao a ministar je pri padu zaradio lakse ozljede.
Foto: Branislav Grgurovic / CROPIX
Branislav Grgurovic / CROPIX
Darko Milinović snimljen 2008.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 18:15