PREVEZENA U BOLNICU

Delirium tremens u Slavonskom Brodu: Krao alkohol, trgovkinja ga pokušala sustići pa dobila bocom u glavu

Tijekom kriminalističkog istraživanja otkriveno je da je počinitelj 32-godišnjak - stari njihov znanac

Policija, ilustrativna fotografija

 Denis Jerkovic/Cropix/Cropix

Prava borba zbog dvije boce alkoholnih pića odvijala se ispred jedne trgovine u Slavonskom Brodu, a jedna od trgovkinja dok je pokušavala sustići lopova, dobila je bocom u glavu.

Razbojnička krađa zbila se u petak oko 14 sati u trgovini u kojoj su radile dvije prodavačice stare 62 i 56 godina. U jednom je trenutku u prodavaonicu ušetao tobožnji kupac koji si je džepove jakne napunio s bocama alkohola. Da imaju lopova, a ne kupca, uočile su trgovkinje pa su ga pokušavale zadržati ali uzalud jer ih je on, prilikom izlaska, odgurnuo te otrčao niz ulicu s plijenom.

Prodavačice su krenule za njim u juriš te su ga i sustigle na ulici, ali je lopov, pod svaku cijenu da zadrži barem jednu flašu, odlučio drugu baciti 56-godišnjakinji u glavu.

Iako je uspio otrčati u nepoznato s jednom bocom, policajci iz Vrpolja su promptno reagirali te u svega 10-ak minuta uhvatili lopova.

Tijekom kriminalističkog istraživanja otkriveno je da je počinitelj 32-godišnjak, stari njihov znanac, a ovoga puta je prijavljen za razbojničku krađu.

Ozlijeđena trgovkinja je, pak, vozilom Hitne prevezena u brodsku bolnicu gdje su joj sanirane, srećom, lakše ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:05