SVE ZBOG PARKINGA

Detalji brutalne tučnjave u Sigetu: ‘Sve smo vidjeli, glavom mu je udarao u vrata automobila‘

U sukob su se uz dvojicu vozača umiješala još dvojica muškaraca, koji su sukobljene strane polkušale razdvojiti

Brajkovićev prilaz

 Jutarnji list

U ulici Prilaz Vladislava Brajkovića u novozagrebačkom naselju Siget došlo je do fizičkog obračuna između dvojice vozača koji su se posvađali oko parkiranja.

Kako smo ranije izvijestili, najprije je došlo do svađe, a potom i do tučnjave između nepoznatog napadača koji je nasrnuo i teško ozlijedio 75-godišnjaka. On je prevezen u KBC Rebro gdje mu se ukazuje liječnička pomoć dok se za napadačem još uvijek traga, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Od stanara spomenute ulice doznajemo kako se šokantna scena odvijala u četvrtak deset minuta nakon 17 sati. Sukob su promatrali sa svog balkona te hitno pozvali policiju, a sve je trajalo oko dvije minute.

- Taj stariji vozač malo je krivo parkirao, recimo, poprijeko. Drugi vozač nije mogao proći pa je nastao verbalni sukob u kojem se stariji muškarac poprilično iznervirao. Pokušao je nekoliko puta pravilno parkirati, ali nije mu uspjelo. To je trajalo nekoliko minuta, nakon čega se i drugi vozač iznervirao, pa je starijeg pokušao natjerati da izađe iz vozila jer će mu on isparkirati i uparkirati automobil. No, 75-godišnjaku to se nije svidjelo - govore nam stanari ulice.

Ističu kako je napadač tada silom izvukao starijeg vozača iz automobila te ga počeo navlačiti po cesti i udarati, a u nekom trenutku je snažno udario njegovom glavom o vrata automobila.

S obzirom na stariju dob napadnute žrtve napadaču prijeti kazna od jedne do osam godina zatvora, no u blažoj kvalifikaciji djela prijeti mu od šest mjeseci do pet godina iza rešetaka

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. studeni 2022 15:23