KAOS

DETALJI DIVLJANJA DJ-a U SESVETAMA 'Pogledajte što nam je napravio, sve nam je uništio, skoro nas je ubio. Vidite taj stup? To je bilo u našoj kući!'

 

- Kakvu izjavu? Pogledajte šta nam je napravio. Sve nam je uništio. Skoro nas je ubio. Treba te lude i pijane ljude stavit' u zatvor, da više ne voze. Vidite taj stup? To je bilo u našoj kući, tek su ga poslije izvadili. Otvorila sam vrata nakon što se to dogodilo i hrpa materijala me zatrpala. Kuća je gorjela, izašle smo vani i probale smo gasiti, ali nismo uspjele. Tek kada su vatrogasci stigli uspjeli su ugasiti.

Ispričala nam je ovo vidno uzrujana stanarka kuće u Sesvetama u koju je u petak navečer oko 22:15 sati svojim BMW-om velikom brzinom uletio 31-godišnji H.M., inače DJ po zanimanju. Kako je policija opisala događaj, njegovome ulijetanju u kuću, udaljenu od ceste nekih 15 metara, a koja se potom zapalila, prethodio je čitav niz eskapada BMW-om: turiranje, prvi sudar s parkiranim automobilom, bijeg s mjesta nesreće, nova nesreća i na kraju ulijetanje u predsoblje obiteljske kuće u kojoj su u tom trenutku bile dvije žene.

Marin Dešković

Obje žene su neozlijeđene, no H.M. je s teškim i po život opasnim ozljedama završio u bolnici. Navodno je riječ o više fraktura i teških opekotina. Naime, nakon što se BMW zapalio, H.M.-a su prolaznici izvukli iz goruće olupine.

U subotu, dan nakon nesreće, kuća nesretnih stanarki izgledala je kao da ju je pogodila granata. U dvorištu koje je H.M. jednostavno preletio u svojem BMW-u, noseći na automobilu 10-metarski stup javne rasvjete, još uvijek su bili dijelovi vozila koje je odvukla vučna služba. Tu je stajao i stup koji je na kraju završio zabijen u kuću.

Marin Dešković
Marin Dešković

- Mislila sam da je potres, bila sam u sobi i gladala televiziju, kada se to dogodilo, dakle doslovce jedan zid me dijelio od mjesta gdje je uletio auto, kaže nam stanarka s donjega kata kuće s prozora sobe spojene na predsoblje koje je H.M. potpuno uništio i koja je doslovce ni kriva ni dužna mogla završiti pregažena u vlastitoj dnevnoj sobi.

Marin Dešković
Marin Dešković

Kako je priopćila policija, ovaj pohod, koji je teško razumjeti, počeo je par minuta ranije u Jelkovečkoj ulici gdje je H.M. u smjeru za sjever, nakon što mu se upalilo zeleno svjetlo na semaforu, naglo skrenuo desno te počeo turirati. Od turiranja su mu proklizali kotači te je završio u dvorištu jedne obiteljske kuće gdje je udario u parkirani automobil. Umjesto da čeka dolazak policije, H.M. se dao u bijeg sesvetskom ulicom također vozeći velikom brzinom, uletio u trak za skretanje, pa pogodio rubni kamen razdjelnog otoka, da bi ga taj udar odbacio u zadnji kraj automobila kojim se ispred njega vozila 44-godišnja žena.

Tu je ponovno od udara u drugi automobil izgubio nadzor nad BMW-om te prednjim dijelom auta uletio u dvoriše obiteljske kuće, pregazivši pritom žičanu ogradu, pregazivši i stablo, te potpuno presjekavši 10-metarski metalni stup javen rasvjete koji je BMW odnio sa sobom, zabivši se u ulaz, odnosno predvorje obiteljske kuće, gdje se automobil u konačnici zapalio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 23:13