ZLOČIN U GAĆELEZIMA

DETALJI KRVAVOG UBOJSTVA KOD VODICA Prvo su se svađali, a onda i potukli. Mladić je susjedu i daljnjem rođaku zadao smrtonosni ubod u leđa

 
 Damir Krajac / Ilustracija / CROPIX

Šibenska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nemilog događaja koji se u subotu prijepodne zbio u Gaćelezima, u vodičkom zaleđu. Podsjetimo, prekjučer je 35- godišnji Nikola E. ubio svog rođaka i sumještanina Ljubu E. (57), piše Šibenski.hr.

- U Odjelu općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom osumnjičenim za ubojstvo 57-godišnjaka - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske u ponedjeljak ujutro.

Prema njezinim riječima, policija je utvrdila da je osumnjičeni 35- godišnjak 30. svibnja oko 11 sati u Gaćelezima došao u kuću 57-godišnjeg susjeda, s kojim je u daljnjim rodbinskim odnosima, gdje je oko 12 sati, iz točno neutvrđenog razloga, došlo do međusobnog verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba u kojemu su jedan drugom nanijeli više tjelesnih ozljeda po glavi i tijelu.

- Tada je osumnjičeni 35- godišnjak, s namjerom da ga ubije, 57-godišnjaku u predjelu leđa zadao smrtonosnu ubodnu ozljedu oštrim predmetom, od koje je 57-godišnjak na mjestu događaja preminuo, dok je osumnjičeni lakše ozlijeđen. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - rekla je Kosor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:56