StoryEditor
UŽAS

DETALJI STRAŠNE NESREĆE KOD RIJEKE Poginuo je poznati avanturist koji je svojim terencem obišao pola svijeta, a skončao je zabivši se njime u stijene

 
 Matija Djanješić / CROPIX

U teškoj prometnoj nesreći do koje je došlo u petak oko 14.50 točno na raskrižju ceste Permani-Ružići smrtno je stradao Dario Saletnik iz Matulja, doznaje Novi list.

Snažno i povišeno terensko vozilo Toyota, specijalno preuređeno za off road, zabilo se u stijene i u snažnom sudaru prednji kraj bio je totalno uništen.

Prema izjavama očevidaca, vozilo je dolazilo iz smjera Ružići prema staroj glavnoj cesti prema Rupi (DC 8). Oštećenja na stablima oko 100 metara prije raskrižja sugeriraju da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom.

Riječ je, inače, o iskusnom vozaču koji je poznat po tome da je svojim terencem stigao do Sibira, Nordkapa i Pamira.

 

Prema tragovima na cesti vozilo se nekontrolirano nastavilo kretati i na kraju se svom snagom zabilo u stijenski usjek. Na mjesto nesreće odmah su izašli vatrogasci, hitna pomoć i policija, ali, nažalost, mogli su konstatirati samo tragičan kraj za vozača.

Za sada nije poznato da li je vozač preminuo zbog mogućih zdravstvenih problema već za vrijeme vožnje ili je njegova smrt uzrokovana sudarom sa stijenom, javlja Novi list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. lipanj 2020 11:03