TRAGEDIJA NA DAN POBJEDE

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE Mlada vozačica Mercedesa zabila se u vojno vozilo, 18-godišnjakinja preminula na putu do bolnice

 Niksa Stipanicev / Ilustracija / CROPIX

Na žalost, praznik Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti nije prošao bez novih žrtava na šibenskim prometnicama. U stravičnoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 15,40 dogodila na Državnoj cesti D-56 Drniš – Split, kod mjesta Kljaci (između Čavoglava i Crivca), život je izgubila 18-godišnja djevojka, suvozačica u osobnom automobilu Mercedesa splitskih registracija.

Vozačica (25) tog Mercedesa zadobila je teške tjelesne ozljede i zadržana je na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Split. Kako smo izvještavali odmah nakon nesreće, došlo je do sudara triju automobila, u kojemu su uz Mercedes, sudjelovali teretno vozilo Fiat Hrvatske vojske i osobni automobil Kia.

Vozač (23) vojnog vozila i 32-godišnja vozačica Kie šibenskih registracija lakše su ozlijeđeni, i nakon pružene liječničke pomoći pušteni su iz bolnice.

Policijskim očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je 25-godišnja vozačica Mercedesa splitskih registracija, krećući se iz smjera Drniša prema Splitu, po izlasku iz desnog nepreglednog zavoja uslijed neprilagođene brzine izgubila nadzor nad upravljačem.

U tom trenutku prešla je na suprotni prometni trak i sudarila se teretnim vozilom Hrvatske vojske, kojim je upravljao 23-godišnji vozač. Uslijed udara došlo je do zanošenja i nekontroliranog kretanja Mercedesa koji je, uslijed toga, naletio na osobni automobil Kia šibenskih registracija, a kojim je upravljala 31-godišnja vozačica.

Nesretna 18-godišnja djevojka iz Mercedesa preminula je na putu do bolnice u 17,05 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:57