NESREĆA KOD OTOKA

DETALJI TRAGEDIJE U SLAVONIJI Muškarac i žena ispali iz vozila jer nisu bili vezani, on na mjestu preminuo, ukliješteno dijete iz auta oslobodio DVD

 
 PU vukovarsko-srijemska / MUP

U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer dogodila na izlazu iz grada Otoka na području vukovarsko-srijemske Policijske uprave, smrtno je stradao 41-godišnji muškarac, a njegova 38-godišnja supruga i 11-godišnje dijete su ozlijeđeni.

Policija je danas objavila detalje prema kojima je jedan od uzroka teških posljedica nesreće nekorištenje sigurnosnog pojasa.

Prema priopćenju koje su objavili, oko 16 sati dobili su dojavu da se na izlazu iz Otoka, na cesti prema Vrbanji, dogodilo slijetanje osobnog automobila van kolnika. Na mjestu događaja je u cestovnom odvodnom kanalu zatečeno prevrnuto vozilo Opel Agila županjskih registracija, a u blizini i mrtvo tijelo 41-godišnjaka iz Račinaca.

U silovitom slijetanju iz vozila je ispala i njegova 38-godišnja supruga, a 11-godišnje dijete ostalo je zarobljeno u vozilu te su ga morali izvlačiti pripadnici DVD-a Otok. Žena i dijete prevezeni su u bolnicu te su izvan životne opasnosti.

Prema zasad dostupnim informacijama prikupljenim očevidom, uzroci nesreće su prevelika brzina, a do ovako teških posljedica slijetanja s ceste došlo je zbog nevezivanja pojasom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:09