POLICIJSKA AKCIJA

Detalji uhićenja na Jarunu: Pijani vozač pokušao pobjeći policiji, izletio iz auta, a onda je krenuo šou

Unatoč svim poduzetim aktivnostima nije daleko stigao jer je kod kućnog broja 5 Jarunske zaustavljen, polegnut na tlo i svladan

Ilustrativna fotografija

 Dragan Matic/cropix/

Sinoćnje uhićenje na Jarunskoj cesti nadomak studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu uslijedilo je, kako doznajemo, nakon neposluha prometnog vozača da se zaustavi na policijsku palicu tijekom redovne kontrole prometa.

Bilo je to oko 22 sata sinoć kad je policijska patrola odlučila zaustaviti vozilo kojim je upravljao tada nepoznati vozač. Vidjevši nenadani "doček", 46-godišnjak je pritisnuo papučicu gasa i počeo se udaljavati po Jarunskoj cesti, ali ga je policija slijedila vozilom te mu prepriječila u jednom trenutku prolaz dalje.

Zatim je vozač, unatoč alkoholnim parama zbog kojih je najvjerojatnije odlučio bježati, istrčao naglo iz auta te počeo trčati po ulici pritom ne mareći na desetke mladih koji su se tamo našli. Unatoč svim poduzetim aktivnostima nije daleko stigao jer je kod kućnog broja 5 Jarunske zaustavljen, polegnut na tlo te pomoću sredstava prisile svladan.

Ujedno je i neartikulirano iz sebe izbacivao riječi pa će se stoga, nakon što dođe k sebi i kad ispare svi promili, suočiti s nizom prijava iz prekršajne domene počevši od prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama pa do narušavanja javnog reda i mira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:48