NA SILVESTROVO

Diler pao u kontroli prometa u Bujama, drogu prevozio u Kinder jajima, policija mu oduzela i hrpu tableta

Policija je 44-godišnjaka predala pritvorskom nadzorniku i prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Policija zaplijenila drogu u Bujama

 PU ISTARSKA

Trebao je na Silvestrovo odraditi dostavu i zaraditi. Ali tom 44-godišnjaku pomrsili su planove policajci iz Buja koji su ga oko 21.50 sati zadnjeg dana 2023 godine, kontrolirajući promet, zaustavili u Gospodarskoj ulici u Bujama. Budno oko policajaca uočilo je u unutrašnjosti vozila pulskih oznaka torbicu s većom količinom lijekova te više vrećica sa sumnjivom materijom pa su muškarca sasvim opravdano priveli te uz sudski nalog nadležnog suda pretresli mu vozilo ali i obiteljsku kuću.

Od njega su oduzeli ukupno 150,71 gram amfetamina, 3,07 grama marihuane, 0,59 grama heroina i 560 tableta lijekova koje se nalaze na popisu droga. Osim toga, iz PU istarske napominju da su policajci od njega oduzeli i digitalnu vagu i novac za koji pretpostavljaju da potječe od preprodaje opijata za čiji transport su mu poslužile i žute kutijice od kinder jaja.

image

Policija zaplijenila drogu

PU ISTARSKA

Na kraju je jučer policija dovršila kriminalističko istraživanje te ga kazneno prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama nakon čega je u kasnim večernjim satima prvog dana 2024. predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:30