‘ODALA‘ JU TORBICA

Dilerica nakon pitanja ‘Gospođo, imate li kakve nedopuštene supstance?‘, sve predala policiji

Tijekom utvrđivanja identiteta i na upit prevozi li ikakve nedopuštene supstance, nije dugo trebalo da policajcima preda drogu

Ilustracija

 Marko Todorov/Cropix

Elegantna ženska torbica odložena na suvozačevom mjestu Renault Clija zagrebačkih oznaka u nedjelju popodne opravdano je "upala" u oko policijskim službenicima Mobilne jedinice prometne policije Ravnateljstva policije.

Naime, policija je oko 16.15 sati zaustavila u prometu na Zagrebačkoj cesti u Zagrebu Renault Clio za čijim je upravljačem sjedila 48-godišnja žena. Tijekom utvrđivanja identiteta i na upit prevozi li ikakve nedopuštene supstance, nije dugo trebalo da policajcima preda sadržaj torbice.

Iz nje je izvadila pet plastičnih smotuljaka sa 144,2 grama amfetamina te dva smotuljka sa 16,5 grama marihuane i tri smotuljka s 213 tableta MDMA kao i jednu digitalnu vagu i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja policija ju je kazneno prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama nakon čega je predana pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:46