DRAMA LEGENDARNOG KOŠARKAŠA

DINO RAĐA DOŽIVIO PROMETNU NESREĆU Stradao u sudaru auta i motora, prevezen je u bolnicu

Prometna nesreća se dogodila danas ujutro na križanju ulice Sedam Kaštela i A.G. Matoša
 Vojko Bašić / CROPIX

>>> NOVO 15:11 Nakon što je nekoliko sati bio na medicinskom promatranju, Dino Rađa je pušten na kućnu njegu, javlja Slobodna Dalmacija .

Iako ni on ni njegova supruga Viktorija nisu bili raspoloženi za razgovor uspjeli smo doznati da Rađa u nesreći nije ništa polomio, već se samo natukao i zadobio nekoliko ogrebotina, a žalio se i na bol u vratu, uvjetovanu padom s motocikla. Zbog boli u vratu Rađi je stavljen i Shantzov ovratnik.

Dino je boravio u gipsaonici, u neposrednoj blizini Hitnog kirurškog prijama, a uz njega je bila supruga Viktorija. Posjetila ga je i bivša supruga Željana.

Kako neslužbeno doznajemo, Dinu je od težih posljedica prometne nesreće spasila činjenica da je vozio sporo, te da je imao kacigu na glavi.

-------------------------

Na proslavljenog splitskog košarkaša Dinu Rađu (46) prijepodne je, dok je u Splitu vozio motocikl, naletio automobil i srušio ga te je prevezen u bolnicu.

Nesreća se dogodila nedaleko od ulaska u Park šumu Marjan nešto prije 11 sati, kada je na Rađin motocikl, kako se neslužbeno doznaje, osobnim automobilom naletjela vozačica.

Rađa je zatražio liječničku pomoć zbog ozljeda noge, ali njegove ozljede ne bi trebale biti teške.

U splitskoj bolnici potvrdili su da je kod njih hospitaliziran Dino Rađa. Iz bolnice su za Slobodnu Dalmaciju rekli kako se Rađa trenutno nalazi na Hitnom kirurškom prijemu, te da je u tijeku medicinska obrada. Još nije poznata težina ozljeda. U tijeku je policijski očevid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:21