KAOS U ŠPANSKOM

Divljali ispred kafića, bacali stolce, na kraju je došla i Hitna: Muškarac prijavljen za teške tjelesne ozljede

Iz zagrebačke policije kažu da je fizički obračun izbio prošlog četvrtka oko 13.30 sati nakon prethodne svađe dvojice članova obitelji

Snimka sukoba u Španskom

Obiteljske razmirice koje su se preselile na javno mjesto i to pred goste kafića te prolaznike i stanare ulice Vida Došena u zagrebačkom Španskom, a o čemu smo već pisali prošlog četvrtka objavivši pritom i video isječke djelića tog divljanja, kulminirale su kaznenom prijavom zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda 47-godišnjem članu obitelji.

Lisice na ruke stavljene su 37-godišnjem muškarcu koji je po dovršetku kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.

Iz zagrebačke policije kažu da je fizički obračun izbio prošlog četvrtka oko 13.30 sati nakon prethodne svađe dvojice članova obitelji.

image

Snimka sukoba u Španskom

image

Snimka sukoba u Španskom

Potom je mlađi muškarac na starijega bacio stolac i ujedno mu nanio teške ozljede zbog kojih mu je pomoć pružena u KB Sveti Duh. Vrlo brzo nakon dojave policiji o sukobu, uzrujanog kršitelja zakona koji se udaljio niz ulicu, policija je pronašla te privela u postaju.

Podsjetimo, nesvakidašnja buka i psovke praćene bacanjem stolica po terasi lokala uznemirili su prolaznike. Kako nam je ispričao čitatelj, muškarac je do dolaska policije urlao i psovao okomivši se usput, u nekoliko navrata, na jednu stolicu na terasi koju je bacao i podizao. A dok je uzrujano ulazio i izlazio iz lokala galameći na člana obitelji, obraćao se i gostima u susjednim ugostiteljskim objektima koji su s zgražanjem promatrali njegov ispad, nazivajući ih drukerima...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:40