DRSKO I NEPRISTOJNO

Divljanje u Sl. Brodu: Mladić se skinuo gol, udarao glavom po vozilima, a onda napao dvije žene

Kada je stigla policija vrijeđao je i njih, no ubrzo je uhićen i priveden. Kod njega pronađeno 14,29 grama marihuane.

Policija/Ilustracija

 Niksa Stipaničev/ilustracija/cropix/

Mladić koji je gol kao od majke rođen u četvrtak u podne hodao Slavonskim Brodom i usput nasrtao na prolaznice te lupao glavom po vozilima, uhićen je i priveden na kriminalističko istraživanje. Policija je utvrdila da je riječ o 24-godišnjaku koji je na ulici narušavao javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način.

Osim što je hodao gol, pokazivao svoj dokaz muškosti te lupao glavom po autima usput nasrćući na prolaznice stare 32 i 49 godina, nije se libio ni vrijeđati policajce koji su se odazvali na intervenciju građana.

Kroz kriminalističko istraživanje je otkriveno i da je 24-godišnjak kod sebe imao 14,29 grama marihuane pa je u konačnici zaradio optužne prijedloge zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda (naročito drsko i nepristojno ponašanje, vrijeđanje i omalovažavanje moralnih osjećaja građana, omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika) kao i zbog kršenja Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

To nije sve, međutim, jer su mu policajci ujedno uručili i prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:34