VESELA VEČER

Divna splitska noć: Imitirao konja, rzao i propinjao se na policajce

Zagreb, 180908.USKOK i Drzavno odvjetnistvo pokrenuli su jutros na sveucilistu u Zagrebu veliku antikorupcijsku akciju nazvanu Indeks.Na slici policijski auto ispred kuce Desa Mlikotin Tomic sefica Saborskog povjerenstva za odlucivanje o sukobu interesa koju su iznendaili policajci rano ujutro . Akcija indeks.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX

SPLIT - U svojoj redovitoj ophodnji po ugostiteljskim objektima, splitski su plavci 'zavirili' i u kafić Kleopatra, u sklopu Prodajnog centra Koteks. Tamo su zatekli Davora M. (28) koji je narušavao javni red i mir, dvadeset minuta nakon 3 sata.

Kada su ga policajci zamolili za osobne dokumente, Davor je stao vikati, galamiti i omalovažavati policijske službenike. Imitirao je konja, naime, rzajući i propinjući se prema policajcima.

Jednog od njih je i dohvatio za odoru, što je ovoga nagnalo da pijanom muškarcu naredi da se sredi. No, Davor se nije dao, svoj mali preformance je nastavio, i dalje oponašajući konja. Uz sredstva prislile izveden je iz Kleopatre i doveden u Policijsku postaju, gdje je utvrđeno kako u krvi ima 1.1 promil alkohola.

Nakon prekršajne obrade pušten je na slobodu, a 'zaradio' je optužni prijedlog za remećenje javnog reda i mira. Ništa bolje nije bilo ni na starom Pazaru, negdje oko 6.30.

U kafiću Pazar pedesetpetogodišnji je Milan V. izvodio 'striptiz'. Razodjenuo se unutar objekta, a kada je tako poželio izaći i na ulicu – plavci su ga 'pokupili' i priveli u stanicu do otriježnjenja. U krvi je imao 2.15 promila alkohola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 18:19