MANIJAK S BRAČA

Dječaka udario nogom u glavu!

Split, 240513.U kasnim popodnevnim satima pronadjen je les nepoznate zenske osobe u sumi oko dvjesto metara iznad sjevernih vrata Park sume Marjan.Na fotografiji: policija obavlja ocevid.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilić / CROPIX

BOL Tijekom velikog odmora u Osnovnoj školi 'Bol' učenici su se rastrčali na sve strane. Jedan od njih, a riječ je o dječaku, 'petašu', tek 11-godišnjaku, u svojoj je razigranosti u četvrtak 'naletio' na muškarca kojem nije bilo do igre, javlja Slobodna Dalmacija .

'Zaprimili smo anonimnu dojavu u 10.30 kako je nepoznata muška osoba udarila dijete. Sve što vam možemo kazati jest da su policijski izvidi u tijeku', obavijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Kako doznajemo, dijete je preventivno upućeno na pregled u KBC Split. Onaj 'muškarac' je dijete udario nogom u predio tjemena, potom ga dodatno udario, a drugog dječaka - odgurnuo.

'Dječak nam je vidljivo uznemiren i uplakan ispričao kako mu se na trenutak i zacrnilo pred očima', zgrožen je bio Davor Bučević, ravnatelj OŠ Bol.

Premda bi se djeca za vrijeme odmora trebala zadržavati u krugu škole, gotovo ih je nemoguće držati pod kontrolom. Učenici odlaze kupiti marendu, neka se i poigraju poput ozlijeđenog dječaka i njegovih prijatelja iz razreda.

'Ah, igrali su se na 'vatalo' i 'kukalo' oko zgrade Sunčani sat i to je nekome najvjerojatnije zasmetalo. Ali, reakcija tog čovjeka ne samo da je neprimjerena nego ja za nju nemam ni naziv', kazao je ravnatelj za Slobodnu Dalmaciju .

Djelatnici škole su odmah pozvali policiju, dječakove roditelje i nadaju se kako će inspektori pronaći tog čovjeka koji je digao i ruku i nogu na 11-godišnje dijete. Oko zgrade brojne su kamere - premda je čovjek iz ove priče udarcem pokazao svoje pravo lice - nadajmo se da će ga prepoznati i policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:49