KRIMINALNI DVOJAC

Djecu u Puli angažirali da prodaju drogu i istuku maloljetnicu kako ne bi svjedočila pred sudom!?

Dilere se sumnjiči da su petorici maloljetnika ponudili novac da fizički napadnu maloljetnicu kako ne bi svjedočila protiv 36-godišnjakinje

Ilustracija

Pulska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakinjom i 39-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kaznena djela sprječavanje dokazivanja te neovlaštena proizvodnja i promet drogama, izvijestila je PU istarska.

Njih se, kako se navodi u priopćenju, sumnjiči da su u travnju 2023. u više navrata plaćali djetetu da u njihovo ime na području Pule prodaje drogu.

Također ih se sumnjiči da su u travnju 2023. petorici maloljetnika ponudili novac i skuter da fizički napadnu maloljetnicu kako ista ne bi svjedočila protiv 36-godišnjakinje u sudskom postupku.

Izvršenom pretragom osoba i doma koji koriste osumnjičeni na području Pule, pronađena je manja količina amfetamina u vlasništvu 39-godišnjaka koji je prekršajno prijavljen sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.

Osumnjičeni dvojac je uhićen 29. studenog u jutarnjim satima te će se tijekom današnjeg dana privesti u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 10:04