UŽAS U TROJEGLAVI

Djevojčica (6) izgubila život pod kotačima traktora u dvorištu u mjestu pored Pakraca

Osim članova obitelji, u šoku su i susjedi koji su došli pružiti podršku u teškim trenucima
Hitna pomoć, ilustracija
 Nikša Stipaničev/Cropix

Dijete od šest godina izgubilo je život u nedjelju oko 9 sati u nesreći koja se dogodila u Trojeglavi, javlja MojPortal.hr.

Prema prvim neslužbenim informacijama, dijete je stradalo pod kotačima traktora u dvorištu. Djelatnici Hitne medicinske pomoći dijete su vozilom prevezli u pakračku bolnicu, ali nažalost, više mu nije bilo spasa.

Očevid je u tijeku, a više informacija bit će poznato po njegovu završetku.

Tijekom nedjelje stiglo je i službeno priopćenje iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

- Danas, 23. svibnja oko 08.45 sati u Trojeglavi, općina Dežanovac, 39-godišnjak se traktorom za koji je bila priključena poluprikolica kretao unatrag. U jednom trenutku iza priključnog vozila našlo se 6-godišnje dijete, koje je priključnim vozilom vožnjom unatrag pregazio.

Zbog zadobivenih ozljeda šestogodišnje dijete je vozilom hitne medicinske pomoći Daruvar prevezeno u Opću županijsku bolnicu Pakrac, ali je, nažalost, uslijed zadobivenih ozljeda preminulo.

Očevid su napravili policijski službenici Policijske postaje Daruvar temeljem usmenog naloga zamjenika Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, a koji je naložio da se u ponedjeljak, 24. svibnja, obavi obdukcija. U vezi s navedenim događajem bit će podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru - stoji u policijskom priopćenju.

Neslužbeno se doznaje da je u nesreći smrtno stradala djevojčica. Osim članova obitelji, u šoku su i susjedi koji su došli pružiti podršku u teškim trenucima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:27