TRAGEDIJA U TRILJU

Djevojčica koja se utopila u Cetini udarila je glavom u dasku: ‘Liječnici su plakali dok su je pokušavali spasiti‘

- Na plaži je postavljen drveni plato, a djevojčica se navodno s njega pokušavala uz pomoć konopa zaljuljati
 Jakov Prkic/Cropix

Nakon što se u Cetini u Trilju u srijedu navečer utopila 13-godišnjakinja, mediji pišu o novim detaljima te tragedije.

Policija je dojavu dobila oko 21.30 sati, a na mjesto događaja odmah su upućene dežurne službe, među ostalima i četvorica pripadnika Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Trilj".

image
Jakov Prkic/Cropix

- Na mjesto događaja odmah su upućene žurne službe, a tijelo djeteta je izvučeno na obalu te je nakon pružene reanimacije nažalost preminulo. Prema do sada utvrđenim činjenicama, radi se o nesretnom slučaju, poručili su iz PU splitsko-dalmatinske za Slobodnu Dalmaciju.

image
Jakov Prkic/Cropix

24 sata piše da se sve dogodilo na plaži Vrbe, koju su uredili sami mještani. Na toj je plaži postavljen drveni plato, a djevojčica se navodno s njega pokušavala uz pomoć konopa zaljuljati te je pritom glavom udarila u dasku i pala u rijeku.

- Je li djevojčica od udarca izgubila svijest, je li hladna rijeka bila prevelik šok za njezin organizam, ne znamo ništa. Znamo samo da je jedan život izgubljen. Strašna je ovo tragedija za cijeli naš kraj, jako nam je žao i izražavamo iskrenu sućut obitelji, rekao je za 24 sata Ivan Šipić, bivši prvi čovjek Trilja.

image
Jakov Prkic/Cropix

Ispričao je i kako su liječnici plakali dok su je pokušavali oživjeti, no nakon sat vremena su shvatili da joj nema spasa, prenosi 24 sata.

image
Jakov Prkic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:08