TRENUCI UŽASA

Djevojka (19) prvo autom pogodila bankinu, zatim prometni znak pa sletjela u kanal, putnik teško ozlijeđen

Nepažljiva vozačica zaradila je lakše ozljede, ali i kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu
 Dvd Velika/

U stravičnom slijetanju vozila jučer iza podne na dionici između Trenkova i Velike na području PU požeško-slavonske jedna osoba je teško ozlijeđena, a druga lakše.

image
Dvd Velika/

Osim policije i Hitne pomoći, na intervenciji su sudjelovali i pripadnici DVD Velika, a policijski očevid koji je na mjestu događaja potrajao satima, pokazao je da je oko 13 sati VW-om upravljala 19-godišnja djevojka koja je skrivila prometnu nesreću jer se nije kretala sredinom obilježene prometne trake.

image
Dvd Velika/

U jednom je trenutku vozilom sletjela na putnu bankinu pa je došlo do zanošenja automobila i nekontroliranog kretanja. Zatim je vozilom udarila u prometni znak i metalnu ogradu nakon čega je završila u odvodnom kanalu. U tim trenucima užasa s njom je u vozilu bio 23-godišnji putnik koji je teško ozlijeđen, a nepažljiva vozačica zaradila je lakše ozljede, ali i kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:41