UŽAS U STOBREČU

Doberman pobjegao iz dvorišta, odjurio u park i ondje rastrgao šnaucera pred prestravljenom vlasnicom

Policajci su o incidentu izvijestili veterinarsku inspekciju, a djelatnici tvrtke As-Eko preuzeli su uginulog psa

Ilustracija

 -/Ardea/Profimedia/-/ardea/profimedia

Ružan incident dogodio se danas oko 14.40 sati u samom centru Stobreča. Naime, upravo je tada splitska policija dobila dojavu kako je u parku u Stobreču psa usmrtio drugi pas.

Policijski službenici izašli su na mjesto događaja i utvrdili identitet osobe koja je bez nadzora držala psa koji je usmrtio drugog psa te protiv njega slijedi podnošenje obveznog prekršajnog naloga zbog prekršaja opisanog u članku 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, doznaje Dalmatinski portal.

Kako pišu dalje, sve se odigralo u samom centru Stobreča na Putu svetog Lovre. Doberman je navodno pobjegao vlasniku iz dvorišta i napao šnaucera kojeg je šetala vlasnica.

Dalmatinskom portalu se javio čitatelj koji se požalio kako komunalni redari i inače posvećuju premalo pažnje tom području na kojem postoji znak zabrane za pse.

- Pitam se što bi se dogodilo da je na mjestu psa bilo nečije dijete koje se tu igra?, zabrinuto kaže.

Policajci su o incidentu izvijestili veterinarsku inspekciju, a djelatnici tvrtke As-Eko preuzeli su uginulog psa. Za prekršaj članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira predviđena je kazna u rasponu od 50 do 200 DEM u protuvrijednosti domaće valute.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:21