NOVI MOMENT U POTRAZI

Dojavu manekenke shvatili ozbiljno: MUP provjerava je li mladić viđen u Njemačkoj Matej

I dok traju provjere navoda s njemačkom policijom, nastavlja se potraga u Srbiji

Matej Periš; objava na Instagramu

 Instagram

Hrvatska policija, u suradnji s njemačkom, provjerava navode Splićanke koja se javila i rekla da je u Münchenu vidjela, osobu koja nalikuje Mateju Perišu, kako podiže novac s bankomata.

Prošlo je više od mjesec dana od nestanka 27-godišnjeg Mateja Periša, koji je sa šestoricom prijatelja došao u Beograd dočekati Novu godinu, a posljednji put je viđen u prvim satima 31. prosinca, ali njemu i dalje nema traga.

Hrvatska policija dojavu je shvatila ozbiljno i provjerava je, no istovremeno i dalje traje potraga za nestalim Splićaninom kojega su zadnji put snimile kamera na platou ispod restorana Sava Nova na savskoj promenadi u Beogradu.

Mladić je bio s društvom u klubu "Gotik" iz kojega se udaljio, a kamere su snimile njegovo 9-minutno kretanje. Signal njegova mobitela lociran je kod tzv. Velikog ratnog otoka.

Podsjetimo, manekenka iz Hrvatske izazvala je opću pomutnju na društvenim mrežama kada je u storyjima na svom Instagramu objavila da je u glavnom gradu Bavarske ispred bivšeg restorana Opatija uočila muškarca koji je 'isti Matej'.

image
Instagram

'Upravo sam se susrela s osobom koja izgleda isto kao on, tri puta u centru Münchena', napisala je manekenka i pritom navela da je mladić koji je dizao novac s bankomata bio njezine visine, 'oko 183 cm, možda i viši'.

Zatim je zamolila sve koji imaju informacije o visini Periša da joj se jave privatno kako bi mogla potom 'kontaktirati nadležne organe'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 05:58