KRAĐA U DUGOJ RESI

Dok su policajci bili u disku, maloljetnici im ukrali tablice s automobila

'Policijski službenici su u ugostiteljskom objektu obavljali nadzor u okviru svojih zadaća'
Split, 160909.Policijski ocevid u ulici Kralja Zvonimira nakon pucnjave, u kojoj po nesluzbenim informacijama nema ozlijedjenih.Foto: Josko Ponos / CROPIX
 Joško Ponoš / CROPIX

DUGA RESA - Dok su dvojica policajaca PP Duga Resa boravila u poznatom disko klubu na Petrakovom Brdu u Dugoj Resi, netko im je sa službenog policijskog vozila ukrao registracijske oznake. Policija javnost nije izvijestila o ovom neobičnom događaju, ali su nam potvrdili informaciju.

Službenica za odnose s javnošću PU karlovačke Senka Staroveški rekla nam je da se to dogodilo u noći na subote na nedjelju oko 3.20 sati.

Rekla je da su u to vrijeme policijski službenici u ugostiteljskom objektu "obavljali nadzor u okviru svojih zadaća, a u cilju poštivanja odredbi Obiteljskog zakona, kojim je reguliran nedozvoljeni noćni izlazak maloljetnika mlađih od 16 godina iza 23 sata, odnosno Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira".

- U cilju pronalaska počinitelja policijski službenici PU karlovačke provode kriminalističko istraživanje - kažu u PU karlovačkoj.

Također, službeno nije poznat motiv lopova, ali ni namjena ukradenih policijskih registracijskih pločica.

Ipak, neslužbeno se govori da se radi o klasičnom tinejdžerskom nestašluku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:46