StoryEditor
DRSKI LOPOV

DOLIJAO KRADLJIVAC KOJI JE KRAO PO SVADBAMA Iz sale za vjenčanja otuđio veću količinu novca koju su mladenci dobili na poklon od rodbine

 CC/Wikipedia

Dan vjenčanja za mladence je obično jedan od najsretnijih dana u životu, no dva 'friško' vjenčana para iz Slavonskog broda neće po dobrome pamtiti svoju svadbu.

Kako piše Glas Slavonije, mladenci su postali žrtve drske krađe kad im je netko iz sale gdje su se održavale svadbe ukrao novac kojeg su dobili na poklon od prijatelja i rodbine.

Srećom, kradljivac je ipak dolijao pa je policija objavila da je uhitila 34-godišnjeg muškarca osumnjičenog za zlodjelo. Kod njega su pronašli veću količinu novca koji je vraćen mladencima.

Inače, krađe su se zbile u istoj dvorani za održavanje prigodnih svečanosti, 22. travnja i 16. lipnja ove godine u Slavonskom Brodu.

Nije poznato kako je 34-godišnjak došao do sobe za mladence u sklopu svatovske dvorane, je li u nju provaljivao izvana ili je možda bio zaposlenik. Zbog krađe novca sada mu prijeti zatvorska kazna, piše Glas Slavonije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2020 05:18