TINJAJUĆI SUKOB

DOZNAJEMO DETALJE DIVLJAČKOG ISPADA NA SPLITSKIM MEJAŠIMA Stariji muškarac u bolnicu je strpao prve susjede, već godinama su u svađi

 
Privođenje, Ilustracija
 Nikša Duper / CROPIX

Na splitskim Mejašima, točnije u Ulici oca Ante Gabrića je u četvrtak oko 19.00 sati jedan poludjeli 66-godišnjak poslao u bolnicu muža, ženu i njihovu trudnu kćerku. A. R. (66) je zbog spora oko mjesta parkiranja drvenom letvom udario 61-godišnjaka, 59-godišnjakinju i 33-godišnju trudnicu u prisutnosti dvoje djece, piše Slobodna Dalmacija.

Svi sudionici su liječnički obrađeni te je 61-godišnjaku utvrđena teška ozljeda u vidu prijelom malog prsta ruke, 59-godišnjakinji prijelom kosti desne šake i 33-godišnjakinji lom trapezodine kosti lijeve ruke, dok su napadaču utvrđene lakše tjelesne ozljede u vidu podljeva.

Napadnuti su dakle svi završili sa prijelomima, a žene su zadobile još i udarce u rame dok je muškarac osim u rame dobio udarce i u glavu.

Napadu je prethodila svađa oko parkiranja vozila na čestici zemljišta koja je predmet sudskog spora između napadača i napadnutih.

Oni su, kako doznajemo, prvi susjedi, a oko te čestice se već dulje spore. Kada je trudnica s dvoje djece parkirala na tom mjestu, A.R. je, smatrajući da je to njegova zemlja, odmah krenuo u verbalni napad. Svađu je čuo njezin otac, pa je izašao vani, što je verbalnu paljbu samo pojačalo.

U jednim trenutku napadač je uzeo letvu i s njim u ruci krenuo u napad. U međuvremenu je tu stigla i trudničina majka, pa ni ona nije prošla "lišo".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 23:13