POLICIJA GA TRAŽI

Doznajemo detalje horora u Gospiću: Izbo partnericu i njenog prijatelja, bore se za život

Za odbjeglim 36-godišnjim J.M. uz policiju traga i službeni pas tragač, a kako doznajemo, trenutno ga se sumnjiči za dvostruki pokušaj ubojstva

Policijsko vozilo, Ilustracija

 Ranko Suvar/Cropix/Cropix

Gospićem i okolicom traje intenzivna potraga za 36-godišnji J.M. za kojeg se sumnja da je u obiteljskoj kući u jednom gospićkom naselju danas u kasnim popodnevnim satima pokušao ubiti svoju 27-godišnju partnericu i njezina prijatelja.

Jezivi zločin, koji se dogodio oko 17.15 sati tijekom žestoke prepirke, kulminirao je obračunom nožem u kojem je, prema neslužbenim informacijama, 36-godišnjak naudio supruzi i njezinom prijatelju.

Počinitelj je nakon napada pobjegao u nepoznato, a obiteljska kuća prepuna krvi, postala je poprištem policijskog očevida.

Vozilom Hitne pomoći 27-godišnjakinja i njezin prijatelj su prevezeni u gospićku bolnicu gdje se dežurna ekipa liječnika intenzivno bori za njihove živote.

Za odbjeglim 36-godišnjim J.M. uz policiju traga i službeni pas tragač, a kako doznajemo, trenutno ga se sumnjiči za dvostruki pokušaj ubojstva.

Nešto više od sat vremena nakon što je počinio svirepi zločin i pobjegao u nepoznato, počinitelj je na društvenoj mreži objavio poruku velikim tiskanim slovima u kojem se obratio svojoj djeci. "Zbogom živote volim vas anđeli moji", napisao je.

Kako neslužbeno doznajemo, 36-godišnjaku ovo nije prvi put da ga se povezuje s obiteljskim nasiljem. Nedavno je priveden nakon što ga je prije tjedan dana supruga prijavila za prijetnje smrću, ali i za protupravno oduzimanje slobode.

Međutim, nakon što je policija promptno podnijela prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Gospiću, 36-godišnjak je saslušan u tužiteljstvu te je pušten na slobodu uz klasične mjere opreza poput zabrane približavanja supruzi na 50 metara, uz obvezu napuštanja zajedničkog kućanstva. Sudeći prema svemu, dio sustava je opet zakazao, krivo procijenio i krivo (po)vjerovao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:01