SUDAR U CENTRU ZAGREBA

DOZNAJEMO NOVE INFORMACIJE O ZDRAVSTVENOM STANJU SINA GORANA IVANIŠEVIĆA I TATJANE DRAGOVIĆ Evo kada bi trebao biti pušten iz bolnice

 
Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić; Goran Ivanišević
 Livio Andrijic, Robert Fajt, Ronald Gorsic / CROPIX

Sin Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića, Emanuel (12), koji je jučer stradao u prometnoj nesreći u centru Zagreba, vitalno je stabilan i nema simptome potresa mozga, doznaje Jutarnji.

Liječnici su mu sašili posjekotinu na tjemenu, a kako saznajemo, ima i nagnječenja po tijelu što bi mogla biti posljedica otvaranja zračnih jastuka.

Također, natekla mu je usnica kao posljedica udarca u nesreći jer dječak nosi aparatić za zube.

Emanuel će još danas ostati u Dječjoj bolnici u Klaićevoj na promatranju i vjerojatno će sutra biti pušten na kućnu njegu, kažu u bolnici.

Kako doznajemo iz PU zagrebačke, policija još uvijek provodi istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti prometne nesreće koja se jučer dogodila u Ulici baruna Trenka, odnosno još uvijek protiv nikoga nisu podnesene kaznene niti prekršajne prijave.

Međutim, policijsko istraživanje trebalo bi biti završeno u roku od nekoliko sati. Kako neslužbeno doznajemo, sporno je da li je dijete ili netko drugi u prometnoj nesreći zadobilo teške ili lake ozljede.

Naime, ukoliko se radi o teškim tjelesnim ozljedama, protiv osobe odgovorne za nesreću trebala bi biti podnesena kaznena prijava, a ukoliko nije došlo do teških ozljeda, sve bi trebalo završiti u sferi prekršaja.

Za sada je policija utvrdila pravce kretanja, ali još uvijek nisu ustanovili tko je kome oduzeo prednost.

Za volanom Honde koja se sudarila s Arbulićevim terencem nalazio se 31-godišnji muškarac. Obojica vozača su alkotestirani te je utvrđeno da obojica u trenutku nesreće nisu imali alkohola u krvi.

Podsjetimo, prometna nesreća se dogodila jučer poslijepodne u centru Zagreba. Došlo je do sudara automobila kojeg je vozio partner Tatjane Dragović, Vlaho Arbulić, s drugim vozilom na raskrižju Ulice baruna Trenka i Gajeve pa je terenac odbačen na zid zgrade Ministarstva financija.

'Teška je noć iza nas, i Tanja i ja proveli smo je uz Emanuelov krevet u Klaićevoj bolnici. Najvažnije u svemu je da je njegovo zdravstveno stanje sada stabilno", rekao je za Gloriju Vlaho Arbulić nakon neprospavane noći, još uvijek u nevjerici zbog prometne nesreće koja je potresla cijelu obitelj.

'Ne mogu otkrivati detalje, ali Emanuel se sada osjeća dobro. Tata Goran se jutros vratio s puta, odmah je pojurio k njemu u bolnicu. Tanja i ja smo otišli kući, a on je sada s njim', dodao je Vlaho.

O daljnjim pravnim postupcima koji će uslijediti s obzirom na to da glazbenik tvrdi da nije skrivio nesreću, već je drugi sudionik prošao na 'čisto crveno', rekao je: 'Nama je svima sada najvažnije da je Emanuel dobro, da se potpuno i što brže oporavi, to je prioritet. Okolnosti nesreće, daljnje postupke, to je sada prvenstveno na policiji da odradi dalje', dodao je.

'U trenutku sudara bio je izrazito hrabar i pri svijesti. Moram se zahvaliti ljudima koji su nam priskočili u pomoć. Samo mi je bilo važno da Emanuel bude dobro, nakon sudara otvorili su se zračni jastuci, a ja sam istog trenutka skočio prema njemu, primio ga u naručje i izveo van. U autu smo bili samo nas dvojica, išao sam po njega nakon što mu je završio trening. Vozio sam zelenim valom i onda je to vozilo prošlo kroz čisto crveno, udarilo me i odbacilo u zid. Nije me briga za štetu, samo nam je Emanuel u mislima i njegov oporavak', rekao je jučer za Slobodnu Dalmaciju Vlaho Arbulić, partner Tatjane Dragović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 09:08