VIKEND RACIJA

Doznali smo u kojem je to klubu policija prekinula tulum: Vlasnika terete za širenje zaraze

Protiv D.C. su podnesene dvije kaznene prijave - zbog širenja bolesti te marihuane, no nakon ispitivanja je pušten
Mladi čekaju ispred kluba Paromlin dok mjere još nisu stupile na snagu
 Goran Mehkek/Cropix

U raciji zbog covida, u klubu Paromlin u Koturaškoj ulici, čije su prostorije registrirane na jednu udrugu, policija je tijekom noći na nedjelju, dakle dan nakon zabrane rada klubova, zatekla ukupno 24 osobe, te je Državni inspektorat klubu izdao usmenu zabranu obavljanja neregistrirane ugostiteljske djelatnosti od najmanje 30 dana.

Također, 40-godišnjeg predsjednika udruge, D.C.-a policija je uhitila jer su u klubu pronađene dvije sadnice "trave", jedna mačeta, sablja, plinski pištolj i samostrel. "U službene prostorije na kriminalističko istraživanje je doveden 40-godišnji predsjednik udruge, koji je uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "širenja i prenošenja zarazne bolesti".

Ujedno, u prostoru objekta pronađene su dvije uzgojene sadnice droge marihuane te je obavljen očevid, a u svezi toga će se također provesti kriminalističko istraživanje po okončanju kojeg će biti podnijeta kaznena prijava protiv 40-godišnjaka.

Istoj toj osobi oduzet je plinski pištolj i dva komada patrona, mačeta, sablja, samostrel i preklopni nož", priopćila je zagrebačka policija nakon racije. U međuvremenu protiv D.C. su podnesene dvije kaznene prijave - zbog širenja bolesti te marihuane, no nakon ispitivanja je pušten. Također, policija je provela kriminalističko istraživanje nad dvije gošće Paromlina kod kojih su nađene manje količine trave i amfetamina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 06:40