JEDVA GA SVLADALI

DRAMA KOD IVANIĆ GRADA Pomahnitali nasilnik na policajce nasrnuo nožem, ovi mu odgovorili vatrenim oružjem: 'Morali smo ga raniti u nogu'

 Tom Dubravec / CROPIX

Prava drama odvijala se danas oko 13 sati u mjestu Bunjani kod Ivanić Grada tijekom policijske intervencije zbog prijetnji i nasilja u obitelji jer je u jednom trenutku došlo do fizičkog obračuna, ali i pucnjave u kojoj je ranjen kršitelj zakona.

Kako je izvijestila PU zagrebačka, sve je počelo od inicijalnih informacija Centra za socijalnu skrb. Po dolasku policije na mjesto intervencije, zatekli su u dvorištu obiteljske kuće 55-godišnjeg muškarca koji, čim je ugledao policajce, utrčao u kuću i zaključao se misleći, pritom, da će neopaženo pobjeći kroz stražnji dio.

Naime, izašao je kroz prozor sa stražnje strane kuće i počeo trčati, no uočili su ga policajci te krenuli za njim. U tom je trenutku počeo nožem mahati prema policajcima koji su bili primorani uporabiti suzavac. Nakon toga je 55-godišnjak jedan nož bacio prema policajcima, a drugim koji je imao u ruci, nastavio je nasrtati na policajce.

Vidjevši rastrojenog muškarca, jedan od policajaca je s ciljem da spriječi napad na sebe, uporabio vatreno oružje ranivši agresivnog 55-godišnjaka u nogu.

Na poprište akcije pristigla je ubrzo Hitna pomoć koja je ozlijeđenog muškarca prevezla u KB Dubrava na sanaciju ozlijeda. A kada se oporavi, biti će podvrgnut kriminalističkom istraživanju te će biti odgovarajuće kazneno prijavljen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:46