ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

DRAMA KOD KNINA Muškarac ušetao u dvorište obiteljske kuće 51-godišnjaka, sjeo u auto i prijetio mu pištoljem. Policija mu oduzela oružje i marihuanu

Ilustracija
 Damir Krajač / Ilustracija / CROPIX

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 51-godišnjaku.

Osumnjičeni je, bez posebnog povoda, 21. svibnja oko 11.30 sati u Kistanjama u dvorištu obiteljske kuće 51-godišnjaka ušao u otključano vozilo supruge oštećenog, a kada iz vozila nije htio izaći, došlo je do verbalnog sukoba pri čemu je osumnjičeni pištoljem ozbiljno prijetio oštećenom s namjerom da ga ustraši ili uznemiri.

Tijekom kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je policijskim službenicima dragovoljno predao pištolj i 3,8 grama bruto marihuane.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a protiv njega je podnijet i Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku, zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o oružju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:13