MASKIRANI RAZBOJNIK

DRAMA NA ČRNOMERCU Banku opljačkao uz prijetnju bombom i pobjegao sa 100.000 kn

Pljačka je uzrokovala probleme u gradskom prijevozu jer je bio blokiran promet na Črnomercu
Zagreb, 051214.Ilica 253.Nepoznati pocinitelj je navodno postavio bombu u Splitsku banku na Crnomercu te prijeti aktivacijom. Stambena zgrada u kojoj se nalazi Splitska banka je evakuirana.Foto: Davor Pongracic / CROPIX
 Davor Pongracic / CROPIX

Prava drama odvijala se u poslovnici jedne banke na zagrebačkom Črnomercu. Kako neslužbeno doznajemo, maskirani razbojnik je ušetao u banku i zaprijetio zaposlenicima bombom. Nakon toga su mu isplatili 100 tisuća kuna s kojima je odšetao u nepoznatom smjeru.

Prema ranijim informacijama, nepoznati počinitelj je navodno postavio bombu u banku te je prijetio aktivacijom. Zbog toga je na teren stigla i ekipa za razminiravanje.

Stambena zgrada u kojoj se nalazi banka je evakuirana.

Policija je nakon nekog vremena pronašla i odnijela eksplozivnu napravu.

FOTOGALERIJA: Interventne ekipe nalaze se na terenu

Ova pljačka je uzrokovala probleme u gradskom prijevozu. ZET je objavio kako je zbog postupanja policije na području Črnomerca za autobusni promet zatvoren istoimeni terminal.

- Sve autobusne linije koje polaze s pripadajućeg terminala su privremeno u prekidu. Tramvajski promet trenutno je redovit - priopćili su iz ZET-a.

U međuvremenu, ZET je putem svoje internetske stranice izdao obavijest građanima o normalizaciji prometa.

- U tijeku je normalizacija autobusnog prometa na linijama terminala Črnomerec, nakon što je isti bio u prekidu zbog postupanja policije - objavio je je ZET.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:37