SEKUNDE DO SMRTI

DRAMA NA PRUZI Peteročlana obitelj jedva izbjegla nalet vlaka: Čuvar nije spustio rampu jer je zaspao!?

Čuvar pruge M.B. (30) nije spustio rampu niti je aktivirao svjetlosnu signalizaciju. Privela ga je policija jer sumnjaju da je zaspao
 Željko Mužević/CROPIX

SESVETSKI KRALJEVAC - Peteročlana obitelj pukim je slučajem spasila živu glavu dok su u subotu oko 21 sat u svojem automobilu prelazili pružni prijelaz u Sesvetskom Kraljevcu!

Čuvar pruge M.B. (30), iz samo njemu znanog razloga, nije spustio rampu niti je aktivirao svjetlosnu signalizaciju dok je prolazio vlak na relaciji Zagreb-Novska!

Prisebni 46-godišnji vozač automobila D.Š. svjestan da je vlak uvijek brži, kao i činjenice da u vozilu prevozi suprugu i troje maloljetne djece, u zadnji je čas zakočio vidjevši nadolazeća svjetla vlaka.

Ubrzo se u zamalo izbjegnutu tragediju umiješala policija jer nije isključeno da je čuvar zaspao ili na trenutak napustio svoje radno mjesto.

Rezultat? Tobože brižni čuvar rampe priveden je u policijsku postaju na kriminalističku obradu nakon koje je, zbog ugroze prometa i dovođenja u opasnost života i imovine osoba u automobilu i u vlaku, predan pritvorskom nadzorniku!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 02:38