RUŽAN INCIDENT

Drama na zagrebačkom križanju: Rastrojeni vozač autom srušio prometnog redara, pa bježao policiji

Nesretnom redaru koji je samo obavljao svoj posao utvrđene su, srećom, samo lakše ozljede.

Ilustracija

 Ronald Gorsic/Cropix/

Na zagrebačkom križanju Frankopanske i Prilaza Gjure Deželića jučer se odvijala prava drama. Oko 18.20 sati 56-godišnji vozač osobnog automobila naglo je krenuo prema 32-godišnjem redaru za upravljanje prometom.

Pritom ga je vozilom podignuo na poklopac motora uslijed čega je redar pao na tlo nakon nekoliko metara, a rastrojeni vozač se odvezao u nepoznatom pravcu. No nije daleko stigao, jer mu je policija ušla u trag, a nesretnom redaru koji je samo obavljao svoj posao utvrđene su, srećom, samo lakše ozljede.

Iz PU zagrebačke kažu da je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nemilog događaja kojeg je policija trenutno okarakterizirala kao dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Inače, jučer je u metropoli održan 30. Zagrebački maraton - održane su četiri utrke zbog kojih je do navečer na mnogim lokacijama, uzduž trasa, bio zastoj prometa. Ne može se isključiti pretpostavka da je upravo to bio okidač suludog poteza sredovječnog vozača da se autom "probije" na zatvorenu prometnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:23