OKRUTNA LIKVIDACIJA

DRAMA U ČAKOVCU Naoružani snajperist ušao u banku i počeo pucati s prozora. Građani u šoku!

Dubrovnik, 290310.Nakon dugih kisnih dana koja su "vladala" dubrovackim podrucjem, danasnje sunce iskoristili su i golubovi da se malo osuncaju i osuse na prozorima.Foto: Admir Buljubasic / CROPIX
 Admir Buljubasic / CROPIX

Prava drama događala se u centru Čakovca. Prema prvim izjavama očevidaca, jučer se u poslovnoj zgradi Međimurke pojavio muškarac naoružan puškom i skidao golubove u krugu međuprostora zgrade, pišu Međimurske novine.

Ispostavilo se kako su nekome smetali golubovi koji im se povremeno unerede na stražnje prozore, pa su odlučili sanirati problem. Uglavnom, za ovaj posao angažiran je pravi snajperist koji je, prema dostupnim izjavama, zračnom puškom iz prostora koji se nalazi u samom središtu grada započeo s likvidacijom golubova.

Jedna od zaposlenih u toj središnjoj čakovečkoj poslovnoj zgradi na svojem Facebook profilu:

- Strijeljao je kao da je u Šervudskoj šumi. Tu i tamo su mu na nišanu bili i prozori naše firme, pa i koja ljudska glava. Dok smo shvatili što se događa, par golubova je izdahnulo, i naravno, ostali su ležati zaglavljeni naokolo. Gradskom lovcu ni traga ni glasa, a sve što smo saznali iz njegovih usta bilo je: „Angažirala me banka“, napisala je jedna osoba na svoj Facebook profilu o tome što se zbivalo u centru grada.

Zaposleni u obližnjim uredima koji su u strahu da pucačina usred grada ne uzme i nekakve kolateralne žrtve, obavijestili su policiju i zaštitara prirode Sinišu Goluba.

On nam je rekao da je cijeli slučaj prijavio policiji, jer on ne može uredovati u Gradu i posebice ne protiv osobe koja nosi oružje.

Što se tiče odstrela golubova on kaže da golub nije zaštićena životinja, ali da se svaki odstrel mora prijaviti policiji i Komunalnom redarstvu Grada. Osim njih na mjesto nemilog događaja došli su i djelatnici HEP-a koji su duže vrijeme smišljali način kako da otklone leševe ubijenih golubova, da bi na kraju od toga odustali.

Navodno je za ovakav odstrel životinja svakako moguće zaraditi policijsku prijavu, iako za sada policija pokušava pronaći očevice je li se taj događaj zaista dogodio ili je u pitanju lažna prijava.

Međimurske novine su fotografirale ubijene golubove, koji su ležali po krugu, a zaposlenici su komentirali da im nije jasno kako je kroz banku mogla proći osoba naoružana puškom, jer se jedino tako može doći na to mjesto u krugu zgrade, gdje je operirao snajperist, pišu Međimurske novine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:41