ZLOČIN U ŠIROKOM BRIJEGU

Drama u Hercegovini: U tijeku je velika potjera za naoružanim i opasnim ubojicom

Građane se upozorava da je osumnjičenik naoružan i opasan te ih pozivaju pozovu policiju ako ga primijete.

Ubojica za kojim traga policija

 Mup Županije Zapadnohercegovačke

Policija u zapadnoj Hercegovini traga za 46-godišnjim ubojicom koji je sinoć pokraj Širokog Brijega usmrtio 58-godišnjaka, a građane se upozorava da je napadač opasan i naoružan.

Ubojstvo se prema priopćenju MUP-a Županije zapadnohercegovačke dogodilo oko 23.40 sati u mjestu Kočerinu kod Širokog Brijega. Iz vatrenog oružja je osumnjičeni T.K. (46) pucao i usmrtio Z. B. iz mjesta Broćanca u Posušju.

Osumnjičeni se od tada nalazi u bijegu i za njim se traga.

Građane se upozorava da je osumnjičenik naoružan i opasan te ih pozivaju pozovu policiju ako ga primijete.

Nakon što je policija dobila prijavu izašla je na lice mjesta te započela potragu za počiniteljem.

Očevid su proveli dežurni županijski tužitelj i policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Široki Brijeg. Tijelo žrtve pregledao je liječnik Doma zdravlja Široki Brijeg koji je konstatirao smrt nakon čega je njegovo tijelo prevezeno u Gradsku mrtvačnicu Mostar. Tu će se, po nalogu županijskog tužitelja, izvršiti obdukcija.

Osumnjičeni T. K. (46) nalazi se u bijegu i za njim se traga, a u pretragu terena uključeni su i policijski službenici Specijalne policije. Građane se upozorava da je osumnjičenik naoružan i opasan te ih pozivaju pozovu policiju ako ga primijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. studeni 2022 23:21