OSVETA DAME

DRAMA U LJUBAVNOM TROKUTU 'Opsesivna cura s kojom sam varao ženu sada nas sve želi pobiti'

‘Razumijem bivšeg popa koji je, sluđen, bivšu ljubavnicu na Trešnjevci zatukao batom za meso’, kaže nam R.B.

Ljubovanje koje je potrajalo 20 mjeseci s osam godina starijim dečkom K.A. (25) nikako ne može prežaliti.

Ogorčenost što ju je ostavio i posvetio se supruzi i djetetu nagnala ju je da nesuđenog muža R.B. (33) danonoćno zatrpava pozivima, porukama i prijetnjama. Dežurala je ispred kuće te oštetila automobil. Toj 25-godišnjoj majci troje djece, od kojih za posljednje tvrdi da je od R.B., uskoro će početi suđenje za nametljivo ponašanje, prijetnje i oštećenje tuđe stvari pa će, unatoč određenoj sudskoj zabrani prilaska na 200 metara raspamećena djevojka uspjeti vidjeti svoju nesuđenu ljubav.

‘Posesivna opsesija’

- Ako je kraj, onda je kraj. Afera je gotova. Nisam joj obećao ni brak ni put na Havaje. Ja sam već u braku i rastati se neću. Želim samo da me ostavi na miru. Ali ona svaki put nastavi po starom, povlači me po policiji, prijavi me za obiteljsko nasilje i da ju tučem, a nit ima ozljede nit zajedno živimo. I onda me sutkinja pita: ‘Hoćete da ju strpamo u zatvor?’ U početku sam to odbijao jer ipak ona ima troje djece, ali sad je njezina posesivna opsesija prešla granice - priča.

- Šetala je u pet ujutro oko moje kuće, dežurala u dvorištu kad ću se vratit iz noćne smjere, stalno govori da me voli, pa me onda vrijeđa kao i moju obitelj. Izgrebala mi je auto star godinu i pol i pričinila 12.000 kuna štete. Nju štite od mene koji je ignoriram, a mene od nje nitko ne štiti. A znate što veli policija svaki put kad je prijavim? Da mora biti za sve dokaz - kaže 33-godišnji R.B. Njegova uvjeravanja da nastavi dalje sa životom i da se posveti djeci nisu bila od koristi.

- Nakon dva muža s kojima ima dvoje djece, okačila se na mene ko mrtvac na telefonsku govornicu. Ljetos me dovela do ludila jer po sto puta zove sa sakrivenog broja mog oca, djeda i baku, a ono što je rekla mojoj supruzi prelazi sve granice, poput ‘kurvo, droljo, kravo neplodna, bakterijo’! Pitala ju je i je li pokupila od mene kakvu bolest, ima li nam auto kasko osiguranje, a prijetila je i da će mi kćer, koju je pratila po ulici, angažirati kao prostitutku u Gajevoj - objašnjava R.B.

Pop iz Međimurja

Zaljubljena djevojka 5. srpnja uzaludno je vikala ispred kuće da nosi njegovog sina i da bi mu bilo bolje da pođe s njom doma. Vidjevši da reakcije na njezin posjet nema, 25-godišnjakinja mu je prozor kuće razbila kamenom i bočicom parfema uz povik: “Dobro jutro, gdje mi je mužić?”

R.B. kaže da njegova problematika sliči onoj od početka godine sa zagrebačke Trešnjevke, kada je raspop iz Međimurja, sluđen što ga opsjeda i prati, svoju bivšu prijateljicu ubio batićem za meso.

- Da su institucije u tom slučaju reagirale na vrijeme i tu ženu zaustavile na odgovarajući način, počevši od nekog liječenja, taj bivši pop bio bi slobodan čovjek i živio normalan život. Ovako, od šarmantnog čovjeka neka je pomaknuta osoba napravila luđaka i ubojicu - zaključio je R.B.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 11:14