KRVAVI EPILOG SVAĐE

DRAMA U POŽEGI: U NOGOMETAŠA PUCAO PRIJATELJ Bio je ljut jer ga je prerano dovezao kući s tuluma

Ozlijeđeni je hitno prevezen u požešku bolnicu, gdje je podvrgnut operativnom zahvatu
Split, 240513.U kasnim popodnevnim satima pronadjen je les nepoznate zenske osobe u sumi oko dvjesto metara iznad sjevernih vrata Park sume Marjan.Na fotografiji: policija obavlja ocevid.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilić / CROPIX

POŽEGA - Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima u ponedjeljak ujutro u Novom Selu, prigradskom naselju Požege pucnjevima iz vatrenog oružja teško je ranjen 32-godišnji muškarac, a neslužbeno doznajemo da je riječ o Dariju Darmopilu iz Požege, nogometašu lokalnog NK Požega, koji je zaposlen kao konobar u ugostiteljskom objektu na igralištu ovog kluba.

Neslužbeno se doznaje da ga je upucao njegov 50-godišnji prijatelj S. B., kojega je Darmopil u njegovom automobilu dovezao kući oko 2 sata, nakon što su zajedno bili na slavlju kod njihovog zajedničkog prijatelja, koji je slavio rođenje djeteta.

S. B. je navodno bio ljut što ga je Darmopil prerano dovezao kući, no je li to stvarni razlog što je u njega ispalio tri hica znat će se nakon očevida i razgovora s osumnjičenim.

Jedan je hitac pak završio u prozoru susjedne obiteljske kuće. Ozlijeđeni je pak nakon ranjavanja hitno prevezen u požešku bolnicu, gdje je podvrgnut operativnom zahvatu.

- Stanje mu je nakon operacije stabilno, ali ozljede su takve prirode da zahtijevaju liječenje na jedinici intenzivnog liječenja - rekao je voditelj JIL-a Opće županijske bolnice Požega dr. Dario Švajda.

Osumnjičeni je pak priveden i očekuje se da će mu sudac istrage odrediti istražni zatvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 04:52